Kent u Yoolz van ‘de turn’ al?

We hebben iets ‘leuks’ op de turn. Wat zeg ik, we hebben iets LEKKERS op de turn.
.
Over Yoolz:
Bij Yoolz kunt u na een (intensieve) vergadering nog even napraten en heerlijk lunchen in een hele gezellige ambiance. Kan dat op een industrieterrein? Absoluut! Probeer het zelf.
.
Heeft u nooit een intensieve vergadering, maar zoekt u wel een (tijdelijk) kantoor? Huur dan voor een schappelijke prijs een flexplek bij Dalton17 en ga tussen de middag dan even heerlijk lunchen. Aanrader.
.

Dennis Plant van Yoolz aan het woord:

Yoolz Lunchroom & Catering is gevestigd op het bedrijventerrein Lorentz II, Daltonstraat 17 in Harderwijk. Hier kunt u heerlijk lunchen in een huiselijke sfeer.

Voor een zakelijke lunch of bespreking beschikken we over diverse spreekkamers of een prachtige boardroom. Met de ervaring van de koks van het cateringbedrijf Via5, maken wij uw lunch compleet verzorgd, en….. wij bezorgen zelfs uw favoriete broodje of salade als u even niet de tijd heeft om naar ons toe te komen of u (met uw zakenrelaties) op kantoor wilt lunchen. Heerlijk toch?

Heeft u een bedrijfsfeest of -borrel? Belt u ons gerust voor de mogelijkheden, wij kunnen u namelijk (een groot deel van) de organisatie uit handen nemen.

www.yoolzharderwijk.nl

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 Ermelogolf.nl

Show Buttons
Hide Buttons