Ons goede doel: Astrid van Zundert vertelt

We laten Astrid van Zundert aan het woord. Lees het stuk hieronder en laat u overtuigen om deel te nemen, of te sponsoren/doneren.

Wij doen ons golfpetje af voor Wilfried en Astrid!

Zorgboerderij Stal van Zundert is het bedrijf van Wilfried en Astrid van Zundert.

Samen met een jong team begeleiders bieden zij zorg en begeleiding aan op hun landelijke terrein in Ermelo. Astrid en Wilfried hebben jaren lang ervaring in de zorg, onder andere door het gezinshuis wat zij samen vanaf 2006 runnen. Vanaf 2009 hebben zij de manege overgenomen waarna zij gestart zijn met het aanbieden van dagbesteding voor kinderen in de weekenden en vakanties, dit is in de loop van de jaren uitgebreid naar volledige Zorgboerderij waar dagbesteding wordt geboden aan jong en oud.

Ieder mens is welkom op Zorgboerderij Stal van Zundert, ongeacht huidskleur, geloof, achtergrond, mogelijkheden en onmogelijkheden. Ieders achtergrond en levensovertuiging dient gerespecteerd te worden. Wij werken vanuit de overtuiging dat ieder mens mogelijkheden en kwaliteiten heeft.

Wij zijn ontzettend blij met een initiatief als het Ermeloos Golfkampioenschap en met de mogelijke opbrengsten voor het goede doel.
We zijn dankbaar dat wij dit jaar het goede doel mogen zijn.
Vanuit de overheid ontvangen wij gelden voor de begeleiding van onze deelnemers. Echter de leuke dingen zoals bijvoorbeeld een dagje uit of een speeltoestel wordt niet gefinancierd en kan alleen uit sponsor gelden komen.
Het is geweldig mooi werk om deelnemers blij te maken die het vaak moeilijk hebben op school, werk, dagbesteding, thuissituatie, vrije tijd etc. wij dragen daar elke dag aan bij, niet tussen 9 en 5 maar 24 uur per dag.
Nieuwsgierig geworden naar onze Zorgboerderij?
Wij hebben ook een Lunchtuin waar u van maandag t/m vrijdag tussen 11 en 14 kunt komen lunchen of iets drinken.
Wij ontmoeten u graag.
We hopen dat heel golf minnend Ermelo mee doet aan dit spektakel, het is super dat Ermelo dit heeft.
Zet hem op sporters!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Ermelogolf.nl

Show Buttons
Hide Buttons