Trots!! Driestroomhuis Damaris is ons goede doel voor 2019

Via Wouter de Vries hebben wij een hele mooie aanvraag binnen gekregen voor ons goede doel van 2019, namelijk:

De brief wordt hieronder gepubliceerd.

Vanaf september 2013 is onze mooie ‘zorggemeente’ Ermelo, verrijkt met een leer- en ontwikkelhuis voor jonge (zwangere) vrouwen (met kind) met een complexe problematiek en geen beroep kunnen doen op hun eigen netwerk. Na vijf jaar is gebleken dat het voorziet in vraag.

Damaris biedt tijdelijke, intensieve ondersteuning aan deze moeders en hun baby. In de Periode bij Damaris krijgt de baby een relatief rustige start in het leven en leert de moeder voor de baby te zorgen. Daarnaast wordt de moeder ondersteund om haar problemen te leren op te lossen en krijgt ze nieuwe kansen om tot ontwikkeling te komen.

Wat doen Ronald en Frida goed werk! Dit is volgens ons de beste reden om mee te spelen en uw steentje bij te dragen. Schrijf u nu in!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 Ermelogolf.nl

Show Buttons
Hide Buttons